Terugblik op een succesvolle VLR ledenvergadering

Op vrijdag 18 mei kwamen de VLR-leden bij elkaar in de A’DAM Toren in Amsterdam voor de VLR ledenvergadering. In de ochtend vergaderden de beide sectiegroepen, waarna de leden na een verfrissende lunch weer bij elkaar kwamen voor het bestuurlijk deel. Directeur Kees van der Sluijs en vertrekkend voorzitter Marc Deelen namen de agenda door en stonden onder andere stil bij de uitkomsten van de sectiegroepen en een update van het digitale liftboek. Vervolgens was het aan Marc Deelen om de voorzittershamer over te dragen aan de nieuwe voorzitter Harold Bussing. Lees hier het persbericht over de benoeming van Bussing tot voorzitter.

Hierna volgde een presentatie van Alderik Bos over de ontwikkelingen binnen de Technische Commissie. Hij benadrukte het belang van het vergaren en verspreiden van nieuws en deed daarom ook een oproep aan de leden om hun aandeel hierin de leveren. Ook zal de TC regelmatig met het communicatieteam schakelen om nieuws aan te leveren om zo de activiteiten van de VLR zichtbaarder te maken. Het communicatieteam sloot de vergadering af met een update van de activiteiten. Zo is er onder andere een nieuwe website ontworpen en is VLR sinds kort ook te volgen op LinkedIn. Ook werd een poll gehouden om de aanwezige leden te vragen hoe zij op de hoogte gehouden willen worden van de activiteiten van de VLR. Er werd overduidelijk voor een nieuwsbrief gekozen die vanaf nu ieder kwartaal verstuurd zal worden.

De ledenvergadering werd afgesloten met een presentatie door Thijs Croon van Lingotto die meer vertelde over de historie en de mogelijkheden van het pand. Uiteindelijk kregen de aanwezigen een rondleiding door de A’DAM Toren en stapten we in diverse themaliften (waaronder een zen- en discolift). De A’DAM Lookout gaf op bijna 100 meter hoogte een prachtig 360 graden uitzicht over de stad. Na de rondleiding werd nog even geborreld. De eerstvolgende vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 16 november 2018 van 13.00 – 14.30 uur, aansluitend aan een lunch en de sectievergaderingen vanaf 11.00 uur. De locatie zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.

2018-07-01T08:35:12+00:001 juli 2018|