Bestuur

Het VLR bestuur komt vijf keer per jaar samen bij FME in Zoetermeer om de belangen van de gehele bedrijfstak en haar leden te behartigen. Naast VLR directeur Kees van der Sluijs bestaat het bestuur uit voorzitter Marc Deelen (Otis Nederland B.V.), Martijn van Gilst (Astralift), Corné van der Lans (ORONA The Netherlands), Reinier Geradts (DLR Adviesgroep B.V.) en Harold Bussing (KONE).

Voorzitter

Marc-Deelende heer M.J.A.G. (Marc) Deelen

De heer Marc Deelen maakt sinds november 2014 deel uit van het bestuur en is sinds 5 juni 2015 Voorzitter van de VLR. Per 1 september is de heer Deelen gestart als algemeen directeur van Otis Nederland BV. De heer Deelen heeft een ruime ervaring binnen de security branche en is de laatste 12 jaar werkzaam geweest als algemeen directeur van Stanley Security Benelux. Tijdens zijn loopbaan heeft hij diverse bestuursfuncties binnen de security branche vervuld waarvan de laatste 2 jaar als sectievoorzitter van de branche beveiliging. De heer Deelen is als Chemisch technoloog afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Bestuurslid

de heer M. (Martijn) van Gilst

De heer Martijn van Gilst (* 1970) maakt sinds september 2009 deel uit van het bestuur. Sinds februari 1994 is de heer Van Gilst als ondernemer werkzaam in de liftenbranche. In december 2003 startte hij met een compagnon lidbedrijf Astralift te Bleiswijk, een sterk groeiende onderneming, gespecialiseerd in het leveren en monteren van maatwerk liftinstallaties, waarbinnen hij de functie van Algemeen Directeur vervuld.

Bestuurslid

cornede heer C.A. ( Corné ) van der Lans

De heer Corné van der Lans (* 1967) maakt sinds 2013 deel uit van het bestuur. Van 1989 tot 2004 is de heer Van der Lans werkzaam geweest bij VLR-lidbedrijf Otis BV, waar hij diverse functies heeft bekleed, op het laatst die van General Manager Nieuwbouw en Marketing manager Benelux. In 2005 is de heer Van der Lans gestart als Directeur bij het toenmalige All-in liften, waarvan hij later dat jaar mede-eigenaar werd. In 2010 is All-in liften overgenomen door ORONA en sindsdien is de heer Van der Lans Algemeen Directeur van ORONA The Netherlands BV te Alphen aan den Rijn. Vanuit de VLR is de heer Van der Lans betrokken bij het cluster Bebouwde Omgeving, een initiatief van ondernemersorganisatie FME, waarmee ingezet wordt op een ambitieuze verduurzaming van de bebouwde omgeving.

Bestuurslid

_STD6840 (2)de heer R.A.B. (Reinier) Geradts

De heer Reinier Geradts is vanaf 1985 werkzaam in de lift en roltrapbranche waar hij diverse functies bekleed, op laatst als Directeur bij Thyssenkrupp Liften B.V. In 2005 heeft de heer Reinier Geradts DLR Adviesgroep B.V. opgestart en werden zij eind 2012 lid van de VLR. DLR Adviesgroep B.V. won in 2014 de publieksprijs van de High Growth Award. Vanaf 5 juni 2015 is de heer Reinier Geradts bestuurslid van de VLR.

Bestuurslid

de heer H. (Harold) Bussing

Harold Bussing is afgestudeerd als Commercieel Ingenieur aan de Haagse Hogeschool. Hij is vanaf 1995 werkzaam in de liftbranche waarvan de laatste 13 jaar bij KONE, waarbij hij onder andere een aantal jaren voor KONE Duitsland heeft gewerkt. Zijn huidige functie is Algemeen Directeur. Daarnaast is hij sinds 1 januari tevens, als afgevaardigde namens de werkgevers in de liftindustrie, bestuurslid van de SBCL.

Directeur

paragraph_Paul_Ridderhof_12apr10_(2083)de heer C.J. (Kees) van der Sluijs

De heer Kees van der Sluijs (* 1965) is sinds februari 2000 als secretaris-branchemanager verbonden aan de VLR, vanaf januari 2010 als directeur. De heer Van der Sluijs ondersteunt het bestuur bij zijn activiteiten en is verantwoordelijk voor de dagelijkse secretariaatsvoering. De VLR is een branchevereniging van Vereniging FME-CWM, ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Het secretariaat is ondergebracht in het kantoor van FME te Zoetermeer.

 


Delen met: