Techneuten zaaien voor later begint nu!

Techniek zien, doen en ervaren. Dat is het idee achter de techniekmanifestatie Game On regio Breda die dit jaar op 20 en 21 mei 2019 wordt georganiseerd. Tijdens deze twee dagen nodigen we leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio Breda uit.

Op deze manier promoten we techniek bij de medewerkers van de toekomst. We bieden dit aan op interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Maar er is ook ruimte voor thema’s als agri & food, de medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol. VLR-leden kunnen zich ook presenteren aan de jeugd op de techniekpleinen door zich aan te melden en zo mee te helpen de techneuten van de toekomst te zaaien.

Maken, bouwen en testen op het techniekplein
Game On regio Breda brengt scholieren en bedrijven bij elkaar. In groepjes bezoeken de kinderen de verschillende techniekpleinen. Interactie en doen staan voorop! Ze worden begeleid door studenten van verschillende mkb-colleges. Samen met medewerkers uit jouw bedrijf volgen de leerlingen een interactief programma. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk.

Doelgroep
Scholieren vmbo, havo en vwo, klas 1 en/of 2 (12-15 jaar).

Waarom deelnemen aan techniekplein?

  • Profilering van jouw bedrijf en jouw innovaties
  • Bekend worden als werkgever in jouw regio
  • Koppeling met onderwijsinstellingen in de regio
  • Publiciteit regionale media
  • Jongeren laten zien wat ze kunnen worden

Interesse?
Heb je belangstelling voor deelname aan een techniekplein? Neem dan contact op met Marco Kirsenstein, business development manager FME regio Zuidwest (06-12298457 of stuur een mail naar gameonregiobreda@fme.nl).

Klik hier voor meer informatie.