Schindler Liften B.V.

De Schindler Groep, opgericht in Zwitserland in 1874, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van liften, roltrappen en aanverwante services. Anno 2015 werken er meer dan 56.000 werknemers in meer dan 100 landen. Schindler’s innovatieve en milieuvriendelijke toegangs-en doorvoer-systemen leveren een belangrijke bijdrage aan de mobiliteit in maatschappijen.

Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. We zijn een wereldspeler met een lokale focus en trots dat onze installaties deel uitmaken van verschillende, zeer spraakmakende projecten in Nederland.

Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten.

We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

 

 2018-04-06T10:49:58+00:0028 april 2014|