Mitsubishi Elevator Europe B.V.


Adjunct-directeur:
E.W. Visser

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe in de BeNeLux dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare lift- en roltrapinstallaties, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uitmaakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en bestaat naast een ondersteunende kantoorafdeling, uit een uitgebreide engineering- en productieafdeling (incl. eigen testtoren).

M-Use®: Een duurzamer bedrijfsmodel voor de lift industrie

Wij streven ernaar de beste en meest duurzame verticale mobiliteitsoplossing voor onze klanten en eindgebruikers te realiseren. In dit kader evenals de groeiende behoefte aan een circulaire economie, hebben wij M-Use® ontwikkeld.

Middels M-Use®, ofwel Mobility-Use, bieden wij voor een minimale initiële investering hoogwaardige liften aan met gegarandeerd gebruik. Hierbij blijven wij eigenaar van de lift(en) en betaalt de afnemer voor een (in eerste instantie) periode van 20 jaar een vast bedrag per jaar voor het gebruik. Voor dit vaste bedrag krijgt de afnemer, middels contractueel duidelijk vastgelegde prestaties, gegarandeerd zorgeloos gebruik tegen voorspelbare en eerlijke kosten (incl. pay-per-use verrekening).

Niet alleen zijn onze liften een stuk energiezuiniger, ook gaan wij bewust om met de materialen in de lift. Aan het einde van de gebruikscyclus demonteren we al onze M-Use® liften en, waar mogelijk, hergebruiken we deze op andere locaties. Is de lift echt op? Dan recyclen we de componenten om de materialen weer opnieuw te gebruiken. En dit alles leggen we ook nog een vast een officieel Madaster materiaalpaspoort.

       2018-05-15T11:50:22+00:0028 april 2014|