Lödige Benelux


Directeur:
L.J. Aardoom

De specialist voor het leveren van klantspecifieke logistieke systemen en liftinstallaties

Lödige Benelux opgericht in 1948, als onderdeel van Lödige Industries is een onderneming gespecialiseerd in de levering en het onderhouden van klant specifieke Logistieke transport systemen en liftinstallaties Lödige Industries heeft een wereldwijde faam op het gebied van het leveren en onderhouden van interne logistieke transport systemen, met name daar waar speciale eisen van toepassing zijn. De sleutel tot ons succes is onze expertise in (mechanical) engineering, systeem integratie en service.

Lödige liften

Binnen de Benelux is Lödige dé partij welke is gespecialiseerd in goederenliften. Variërend in een hefvermogen van 100KG tot 350 Ton ontwerpt, fabriceert en installeert Lödige installaties geheel naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. De toepassingsgebieden voor onze liftinstallaties variëren van goederentransport in logistieke omgevingen tot autoliften en zware goederenheffers voor het verticaal transporteren van vrachtwagens en zware lasten in productieprocessen.

Lödige service & onderhoud

Service is voor Lödige net zo belangrijk als de installatie van liften en transportsystemen. Onze afnemers zoeken immers een betrouwbare partner waar men jarenlang van op aan kan. Wij zijn de partner die voor u klaar staat als dat nodig is.

Lödige is er altijd om u van dienst te zijn.

          2018-07-18T08:54:34+00:0028 april 2014|