Op 1 oktober 2018 hebben Remco van der Meer en Marcel Mars alle aandelen van Liftintermediair (Alderik Bos Consultancy BV) overgenomen van Alderik Bos Beheer BV. Aanleiding hiervoor is dat Alderik Bos middels een investeerder in staat wordt gesteld zijn softwarebedrijf Liftinzicht BV (Liftinsight) wereldwijd uit te breiden. Deze activiteit vraagt zijn volle aandacht. Minstens even belangrijk is dat Van der Meer en Mars beiden toe zijn aan een nieuwe en uitdagende stap in hun carrière.

Van der Meer en Mars hebben respectievelijk 13 en 3 jaar ervaring binnen Liftintermediair en zijn complementair aan elkaar. In de praktijk hebben zij al sinds januari 2018 de dagelijkse leiding van Liftintermediair. Zij hebben dezelfde kernwaarden als het gaat om samenwerken, teamgeest, doen wat je zegt, focus op kwaliteit en plezier in het werk.

Remco van der Meer (1970), zoon van Koos van der Meer die bij KONE Starlift zijn sporen heeft verdiend, is het technisch geweten. Remco heeft al jaren de leiding over het team van inspecteurs en in 2017 is hem gevraagd ook hun manager te worden. Daarmee werd Remco technisch en operationeel eindverantwoordelijk. Nu is hij 50% aandeelhouder en Directeur Operations en Techniek.

Marcel Mars (1969) komt uit een ondernemersfamilie en het ondernemersdenken is hem niet vreemd. Voor Liftintermediair heeft hij zich bewezen door een stevige ingang te krijgen bij beheerders van VvE’s en commercieel vastgoed. Hiermee heeft Liftintermediair, naast van oudsher de woningcorporaties en de zorgsector, een stabiele derde klantengroep. Marcel is 50% aandeelhouder en Directeur Sales en Marketing.
Bovenstaande leidt er mede toe dat Hilda Bos-Meems haar taak als Financieel en HR Directeur neerlegt. Tot en met 31 december 2018 zal zij Liftintermediair ondersteunen bij een aantal operationele zaken. Vanaf 1 januari 2019 gaat zij zich oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten de organisatie.

Liftintermediair is hiermee klaar voor de toekomst. Een toekomst waar allereerst – net als altijd – gewoon hard gewerkt wordt aan een hoge klanttevredenheid. Door middel van liftadvies, -beheer en -projectbegeleiding worden klanten optimaal ontzorgd. Maar ook verdere ontwikkeling van de rol als ketenregisseur staat op de agenda. Daarnaast zal Liftintermediair zich richten op circulariteit en Internet of Things.

Over Liftintermediair

Liftintermediair is opgericht in 2002 en heeft zich altijd ingespannen voor een gelijkwaardige positie van opdrachtgever en opdrachtnemer in relatie tot liften. In 2011 is de naam ‘Bos Consultancy’ gewijzigd in ‘Liftintermediair’. Deze handelsnaam is vanaf heden ook de statutaire naam. Vanaf 2016 is Liftintermediair naast adviseur ook ketenregisseur. Dit betekent dat zij door middel van collectieve inkoop onderhouds- en keuringscontracten in opdracht neemt en onderbrengt bij de betere partijen in Nederland. Met 10 professionals en een jaaromzet van 2 miljoen euro heeft zij een niet meer weg te denken plaats in de liftbranche in Nederland. Liftintermediair heeft klanten als Woonbron, ASML, Afas, Q-park en C&A in Nederland en (ook steeds meer) in België.

Voor meer informatie en vragen kan er contact opgenomen met Remco van der Meer (06-51490804) of Marcel Mars (06-41440266). Ook Alderik Bos is bereid eventuele vragen te beantwoorden (06-41390711).