De bouwsector moet invulling geven aan digitalisering en informatisering om versneld en duurzaam te kunnen bouwen en klimaatdoelen te halen. De DigiDealGO markeert de start van de noodzakelijke en nauwe samenwerking tussen de overheid, de bouwbranche, de installatiesector en de toeleverende technologische industrie. En dit alles heeft consequenties voor de rol van de leverancier. Kom daarom op donderdag 28 maart naar de bijeenkomst digitale versnelling in de bouw – van leverancier naar projectpartner in het Homestudios Experience Center BAM.

Programma

14.30 uur – Ontvangst
15.00 uur – Start programma (inclusief rondleiding)

BAM Bouw en Vastgoed Nederland, Bouw Informatie Raad, Ketenstandaard Bouw en Installatie en Greenhome vertellen over een veilige, gezonde, duurzame leefomgeving met de focus op het ontzorgen van de consument en de veranderende rol van de ketenpartners. Het uiteindelijke doel is alle partijen in de keten voordelen te bieden op het gebied van effici├źntie en slimme oplossingen.

Vanuit verschillende invalshoeken zoomen zij in op:

  • Inspelen op de veranderende behoefte van de consument
  • Hoe kan onafhankelijke informatie en advies leiden tot een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere lasten?
  • Hoe verander je van toeleveranciers naar projectpartner en van projectpartner misschien wel naar partner in een ge├»ntegreerde oplossing?
  • Welke mogelijkheden biedt een digitaal samenwerkende keten waarin data en informatie op een goede manier wordt ingezet?

18.30 uur – Netwerkborrel met dinerbuffet (optioneel)
19.30 uur – Verwacht einde

Rondleiding Homestudios Experience Center

Om samen meer te weten te komen over het ‘optimaal bedienen van toekomstige bewoners’ nemen we een kijkje in het Homestudios Experience Center van BAM. Tijdens de rondleiding ervaar je de unieke mogelijkheden die Homestudios bewoners biedt om van een nieuw huis een thuis te maken. Homestudios begeleidt bewoners bij elke stap, met alle informatie en inspiratie die ze nodig hebben, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Kom ook en laat je bijpraten tijdens deze inspirerende bijeenkomst. Doe mee, denk mee, praat mee!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Deelname is gratis.